NISHANE Safran Colognise - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Safran Colognise - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Patchuli Kozha - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Patchuli Kozha - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Sultan Vetiver - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 77610.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53961
A SULTAN VETIVER nerolival nyit, melyet jávai, haiti és bourbon vetiver kísér! Mivel a szultánok voltak a tényleges hódítók korszakokon át, a Sultan Vetiver a műfaj új szabálysértője. - A név törökül azt jelenti, hogy ez a valaha létrehozott vetiver illatok királya a niche parfümök piacán. - Különösen a vetiver szerelmeseit célozták meg, de ennek ellenére az aromatikus struktúra parfüm az egyik legkelendőbbé teszi a termékcsaládban, mivel az ízlésvilágot is megszólítja. minden olyan parfümrajongónak, aki egész napos magabiztosságra és különlegességre vágyik. - A három különböző típusú vetiver mellett a formulában van egy különleges összhang is, amely nem kerül nyilvánosságra. Ezt a titkos összhangot Sri Lankáról importálják, és ez adja a vetiver tiszta érzését.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE SULTAN VETIVER PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.