Perris Monte Carlo  Essence de Patchouli - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Essence de Patchouli - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo  Cacao Azteque - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Cacao Azteque - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PMC37145
A Diamante Citrom Calabria leghíresebb citrusféléje, amelyet olyan ismert költők, mint Byron és D'Annunzio is ünnepeltek. A Cedro di Diamante egyedülálló tulajdonsága, hogy nem savas citrusféle, hanem friss és édes, és gyakran használják konyhai célokra. A nagyra becsült citrusesszenciát virágos és fűszeres keverékkel vonják be, a végén írisz és pézsma teszi teljessé, hogy az illat pezsgő rétegeit mutassa be. Az illat ragyogása és frissessége megmarad, és a pezsgő, pikáns jegyekkel feldobja a környezetét.
További Információ
MárkaPerris Monte Carlo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
,, INNOVATÍV, MERÉSZ, SAJÁTOS, MÉGIS NEM ELÉGGÉ ÉRTÉKELT“. A Perris Monte Carlo a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlya. Tradicionális, a természetes összetevők és kivonatok forrása tiszeteletben tartva a régi bölcs metodusokat. Innovatív, amely kihangsúlyazza a nyersanyagok természetes szépségét. Gian Luca Perris, aki ma a márka kreatív igazgatója, hozta létre a Perris Monte Carlo parfümöt, és, hogy visszatérjen a szakma középpontjába, a márka marketingje helyett inkább magukra a parfümök illataira összpontosított. A parfümgyártás valódi művészetének visszaszerzési szenvedélye a Perris Monte Carlo alapja. A márka missziója, hogy a világ minden tájáról szerezzék be a legfinomabb alapanyagokat, amelyeket, a hagyomány és a modern innováció összefonódásával formálnak parfümmé, ahoz hogy a Perris Monte Carlo egyedi illatát megteremtsék.
PMC Cedro di Diamante 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Perris Monte Carlo Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.