Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Jasmin De Pays - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Jasmin De Pays - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PMC54733
A levendula Haute-Provence lelke. Szüret idején az estéket ez az illat tölti be... és a naplementét a mezőkön szétszórt frissen vágott virágok színesítik. A levendula a római invázió idején került Provence-ba, ami a "Provincia Romana" elnevezést adta a régiónak, és a világ egyik legcsodálatosabb tájává tette. A levendulamezők szépségétől elvarázsolva Jean-Claude Elena parfümőr a "Lavande Romaine" név alatt örömteli kompozíciót alkotott, egy olyan illatot, amely táncol és nyári dallamot énekel.
További Információ
MárkaPerris Monte Carlo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
,, INNOVATÍV, MERÉSZ, SAJÁTOS, MÉGIS NEM ELÉGGÉ ÉRTÉKELT“. A Perris Monte Carlo a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlya. Tradicionális, a természetes összetevők és kivonatok forrása tiszeteletben tartva a régi bölcs metodusokat. Innovatív, amely kihangsúlyazza a nyersanyagok természetes szépségét. Gian Luca Perris, aki ma a márka kreatív igazgatója, hozta létre a Perris Monte Carlo parfümöt, és, hogy visszatérjen a szakma középpontjába, a márka marketingje helyett inkább magukra a parfümök illataira összpontosított. A parfümgyártás valódi művészetének visszaszerzési szenvedélye a Perris Monte Carlo alapja. A márka missziója, hogy a világ minden tájáról szerezzék be a legfinomabb alapanyagokat, amelyeket, a hagyomány és a modern innováció összefonódásával formálnak parfümmé, ahoz hogy a Perris Monte Carlo egyedi illatát megteremtsék.
PMC LAVANDE ROMAINE 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Perris Monte Carlo Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.