Perris Monte Carlo  Musk Extreme - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Musk Extreme - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo  Ambre Gris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Ambre Gris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia -Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PMC37146
A Mandarino Di Sicilia három egyedi illóolaj frakciót tartalmaz: az első a zöld mandarinból származik, egy finom és illékony olaj, amely a második átmenet során nehezebbé válik, a harmadik illóolaj pedig sárga mandarinná kerekedik. A gyümölcsök illata a virágból eredő szaglójegyek különböző rétegei, olyan jegyek, mint a petitgrain és a neroli, a geránium és az érett borostyán akkordjai. A sillage beborítja a napsütéses napokat, a napsugarak a narancsos mandarinmező közepén táncolnak a friss gyümölcsillattal.
További Információ
MárkaPerris Monte Carlo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
,, INNOVATÍV, MERÉSZ, SAJÁTOS, MÉGIS NEM ELÉGGÉ ÉRTÉKELT“. A Perris Monte Carlo a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlya. Tradicionális, a természetes összetevők és kivonatok forrása tiszeteletben tartva a régi bölcs metodusokat. Innovatív, amely kihangsúlyazza a nyersanyagok természetes szépségét. Gian Luca Perris, aki ma a márka kreatív igazgatója, hozta létre a Perris Monte Carlo parfümöt, és, hogy visszatérjen a szakma középpontjába, a márka marketingje helyett inkább magukra a parfümök illataira összpontosított. A parfümgyártás valódi művészetének visszaszerzési szenvedélye a Perris Monte Carlo alapja. A márka missziója, hogy a világ minden tájáról szerezzék be a legfinomabb alapanyagokat, amelyeket, a hagyomány és a modern innováció összefonódásával formálnak parfümmé, ahoz hogy a Perris Monte Carlo egyedi illatát megteremtsék.
PMC MANDARINO DI SICILIA Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: Perris Monte Carlo Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.