Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo  Santal du Pacifique - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Santal du Pacifique - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PMC16101
Ylang Ylang Nosy Be, lágyan keverve a citrusfélék finom jegyeivel és a kardamom csodálatos aromájával. A szambac jázmin és a romantikus virágos jegyek melengető virágos szíve lágyan nyílik meg a csábító, egzotikus ámbra és fa illatának fúziójában, a vanília jegyeivel, a gazdag és csábító illat végtelen rétegeiért.
További Információ
MárkaPerris Monte Carlo
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
,, INNOVATÍV, MERÉSZ, SAJÁTOS, MÉGIS NEM ELÉGGÉ ÉRTÉKELT“. A Perris Monte Carlo a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlya. Tradicionális, a természetes összetevők és kivonatok forrása tiszeteletben tartva a régi bölcs metodusokat. Innovatív, amely kihangsúlyazza a nyersanyagok természetes szépségét. Gian Luca Perris, aki ma a márka kreatív igazgatója, hozta létre a Perris Monte Carlo parfümöt, és, hogy visszatérjen a szakma középpontjába, a márka marketingje helyett inkább magukra a parfümök illataira összpontosított. A parfümgyártás valódi művészetének visszaszerzési szenvedélye a Perris Monte Carlo alapja. A márka missziója, hogy a világ minden tájáról szerezzék be a legfinomabb alapanyagokat, amelyeket, a hagyomány és a modern innováció összefonódásával formálnak parfümmé, ahoz hogy a Perris Monte Carlo egyedi illatát megteremtsék.
PMC YLANG YLANG NOSY BE Edp 100ml Női parfüm Gyártó: Perris Monte Carlo Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.