Ramon Monegal Cherry Musk - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Cherry Musk - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal The New Paradise - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal The New Paradise - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Agar Musk - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RM61685
Az én szaglásom nagyrészt a fából kivont esszenciákon alapul. Ezek közül a legritkább és legkülönlegesebb az indiai agarfa - más néven oud. Egyedi, erőteljes és szinte mágikus illat, amelynek nagy hagyománya van az arab kultúrában. Az al-andalusi kultúra iránti vonzalmam miatt úgy döntöttem, hogy meg kell alkotnom ennek az egyedülálló összetevőnek a saját értelmezését egy nyugati mediterrán csavarral, bőr és pézsma felhasználásával.
További Információ
MárkaRamon Monegal
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Monegal öröksége: A parfümőr művészetének őrzői 1916 óta. Öt nemzedéket és 100 évnyi egyedi alkotást felölelő történelem, amely az öt érzékszervet körülöleli. Ramon Monegal, a mester parfümőr és nemzetközileg elismert Nez úttörő volt a szaglókép koncepciójának kidolgozásában, aki az illatokon keresztül képes képeket idézni. Mint egy zenemű, a Monegal parfüm "az illata megelőzi és hiányzik". A nyolcadik művészet művészeiként szenvedélyünk a mediterrán lelkű parfümök megalkotása, amelyek messzi vidékekre, fenséges pillanatokra és felejthetetlen emlékekre repítenek bennünket.
RAMON MONEGAL AGAR MUSK 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Ramon Monegal Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.