The Spirit of Dubai Meydan - Eau de Parfum Uniszex Illat

The Spirit of Dubai Meydan - Eau de Parfum Uniszex Illat

The Spirit of Dubai Abraj - Eau de Parfum Uniszex Illat

The Spirit of Dubai Abraj - Eau de Parfum Uniszex Illat

The Spirit of Dubai Bahar - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 99450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TSOD63704
A vanília, borostyán, rózsa és jázmin intenzív jegyei tükrözik a tengerek mélységét, míg a lime, citrom, sós tengeri és akvatikus jegyek könnyed hangjai emlékeztetnek a hűs szellőre. Ez az akvatikus-fás illat felébreszti benned a csodát és a lehetőséget.
További Információ
MárkaThe Spirit of Dubai
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Pézsma, Szantálfa
SzívjegyCédrus fa, Jázmin, Rózsa, sáfrány
FejjegyVízi illatjegyek, Keserű narancs, Citrom, Szilva
Illatfás, ámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Nabeel Parfümök új fejezetet írnak az illatok történelmében. Dubai - egy olyan város, amely a legkülönfélébb tájakat, az ősi hagyományok és a kozmopolita társadalom luxusának magával ragadó kontrasztjait foglalja magába - ihlette a készítőket, és büszkén mutatják be új illatcsaládjukat, amely a ' The Spirit of Dubai' nevet viseli. Asghar Adam Ali (Al Attar), a Nabeel 1969-es alapítójának víziója, a termékcsalád mind a nyolc illatát ugyanazokat a tulajdonságokat szem előtt tartva alkották meg, amelyek Dubai virágzó metropoliszát mozgatják: innováció, világszínvonalú minőség, luxus, maximális kreativitás és kézművesség. Mind az "öt" illat a város egy-egy kiemelkedő vonását foglalja magába. A város elemei még soha nem egyesültek ilyen káprázatos illatok létrehozásához; az első parfümök, amelyek igazán magukban hordozzák "Dubai szellemét".
The Spirit of Dubai Dubai Bahar 50ml Edp Unisex parfüm Gyártó: The Spirit of Dubai Származási hely: Egyesült Arab Emírségek Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.