Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Afrodite Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 161850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT52210
Ezt az alkotást a csodálatos mediterrán táj ihlette, amelyet fehér strandok és magas sziklák vesznek körül, amelyek a tenger átlátszó és csillogó vizéből emelkednek ki Ciprus szigetén, Aphrodité istennő mitikus szülőhelyén. A gyönyörű istennő a szerelem, a szenvedély és a csábítás vad és fékezhetetlen erejét képviseli, amely képes egyesíteni és átölelni az ellentétes természetű elemeket, a férfit és a nőt, az erőt és a kedvességet, a szenvedélyt és az édességet. Az alkotás fűszeres virágos illattal nyit, a titokzatosság hipnotikus jegyével. A lila virágok átölelik a rózsaszín borsot, majd lágyan telepszik rá a vaníliabogyók erős édességére, amelyet a fehér őszibarack és a fehér ribizli hangsúlyoz. Ez az azonnali, lenyűgöző illat egyenesen a belső én mélységeibe vezet. Újra felfedez egy ősi erőt, amely a mágikus és igéző virágok, mint a tubarózsa absolute bőségén alapul, a neroli és az írisz ellenpontjaként, és amelyet viszont a gyöngyvirág és a geránium édesít meg, amelyek körülveszik az értékes csábító feromont. Egy olyan finom és erőteljes fegyver, amely képes irányítani a körülöttünk élők szívét. Az illat a fák szilárd alapjain gyökerezik, ahol a pacsuli erős afrodiziákumként emelkedik ki, és az ébenfa, amelyet a szantálfa és a fehér pézsma finomsága lágyít, a szürke borostyán izzasztó jegye hangsúlyozza, amely a szerelem erőteljes feromonját sugározza .
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT AFRODITE ANNIVERSARY COLLECTION EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.