Tiziana Terenzi Foconero - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Foconero - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Eclix - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Eclix - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Ecstasy - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT14693
Ezzel az parfümmel tökéletesen érezni a méltán híres sorrentoi citrus gyümölcsöket, a citromot és a bergamot narancsot, ezek kontrasztját a fűszeres kakukkfűvel. Az illatot a borókabogyó és az angol levendula tökéletesen kiegészíti. A szívjegyek nagyon kifinomúltak, értékes Ylang-ylang és jácint, szinte művészien összepárosítva a kardamommal és az édes fehér pézsmával. Egy lehelletnyi tengeri só kelt friss hatást a parfümben. A szantál, a kubai cédrus és a vörös pacsuli fa keveredése a tölggyel és a pézsmával teszik erőteljessé az illatot.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT ECSTASY EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.