Tiziana Terenzi Sirrah - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Sirrah - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Saiph - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Saiph - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Orion - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 111150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT23086
Az éjszaka közepén indultunk útnak, olyan könnyű szellő kíséretében, amely az egész út során a mediterrán bozót vidám illatát vonta maga után. Atyánk a csillagok felé orientálva magabiztosan vitorlázott, míg Guglielmo nagyapánk rámutatott az Orion csillagképre és annak mítikus övére. Időnként tüzet láttunk a szárazföldön, amelyek veszélyeket tártak fel a tengerészek számára. A szívünket egy illat robbantotta fel a nyári meleg szélben, amely még ma is visszhangzik. Az Orion ennek a távoli visszhangnak az eredménye. Fűszeres, intenzív parfüm, erős, de ugyanakkor gyengéd. A citrus csokor pezsgővé teszi, szemben az ananász és az alma édességével, amelyek mindegyike a tömjénből és oregánóból álló fűszeres egyensúly ragyogó nyomán jár.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT ORION Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.