Tiziana Terenzi Saiph - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Saiph - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Mirach - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Mirach - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Porpora - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 123000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT31730
A Hold Kollekció új formában folytatódik, melynek célja a parfümkészítésben még soha át nem lépett határok felfedezése , ezzel egyre közelebb kerülve a titokzatosabbnál titokzatosabb kozmikus terek felé. A Porpora egy értékes vörös palackba van zárva, aranyozott ékszer alakú kupakkal díszítve, amin a holdfázisok vannak ábrázolva. A parfümöt a híres Vörös Hold nagyszerűsége ihlette, amely néha előbukkan a horizont mögül. A Mirhával és gyantákkal ötvözött gesztenye fa ereje, a borostyán és a pézsma értékes kombinációja teszi igazán tartóssá a Terenzi család kreációját, amely a bőrön hosszú idejű tartosságot biztosít. Az illat egyedi, ritka esszenciájú.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT PORPORA Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.