Tiziana Terenzi White Fire - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi White Fire - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Ursa Major - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Ursa Major - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Vele - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 111150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT33670
Ez az illat, csodálatos friss, gyümölcsös jegyekkel kezdődik, amelyet a füge extra-édes jegyével jelölnek, és amely felfedi leveleinek frissességét, majd visszaesik a mangó és a piros ribizli zamatos jegyébe. Ez a hűvös, habos harmónia egy luxus virágágyáson fekszik, ahol a jázminból, a fehér jácintból és a Ylang Ylang-ból álló kombináció egy merészebb nyomot hagy, melyek ellentétben állnak a Cajà gyümölcs édességével, a Terenzi ház titkos hagyományának megfelelően. A csillagos ég gyönyörű fényét és a zene örömét a varázslatos holdgyűjtemény e kiváló palackja zárja magába, és csak azok számára jelenik meg, akikben félhetetlen álmodozó lakozik.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT VELE 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.