V Canto F. Da Montefeltro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto F. Da Montefeltro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Cianuro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Cianuro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Leon - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 126750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC67102
Ezt az alkotást az egyik legnagyobb művész ihlette, aki valaha is élt Gradara várunkban, Sigismondo idején. Leon Battista Alberti nagyszerű építész, író, matematikus, humanista, filozófus, zenész és még sok minden más volt. Igazi mindenes művész, tele esztétikai érzékenységgel és stílusérzékkel, olyannyira, hogy még ma is nagyra becsülik műveiért és azért az aprólékos kivitelezésért, amellyel minden egyes tudományághoz hozzáállt.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
V Canto Leon Extrait 100ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.