Xerjoff Cruz Del Sur I - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Cruz Del Sur I - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Alexandria II - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Alexandria II - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Comandante - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 66300.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE33751
"CIGAR CLUB". A Join the Club illatkollekció egy sor exkluzív klubot képvisel, a művészettől és a költészettől a jachtozásig és a golfig. Ezen illatok ritka jellegének megfelelően az összetevők szigorúan őrzött titok maradnak, ehelyett arra invitálják viselőjüket, hogy merüljön el az elképzelt világban. A Comandante a Xerjoff tisztelgése a régi idők klasszikus dohányzó klubjai előtt, újraértelmezve a füstös kubai szivar illatát egy gyümölcsös csavarral. A meleg méz és az édes vanília egy virágos fordulattal egészül ki, míg a fűszeres dohány lehorgonyozza ezt az erőteljes és intenzív illatot.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF COMANDANTE EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Xerjoff Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.