Xerjoff Amabile - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Amabile - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Nio - Férfi parfüm illat

Xerjoff Nio - Férfi parfüm illat

Xerjoff Starlight- Uniszex parfüm illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE65093
Ez a gourmand illat olyan illatélmény, mint semmi más. A citrusos bergamott és a friss kardamom fejjegyei a mandula, a fahéj és a szegfűszeg nyugtató szíve felé haladnak, és ellenállhatatlanul csábító melegséget árasztanak. A cédrusfa és borostyán vonzó alapillatában balzsamos, lángoló akkordok lobbantják lángra az érzékeket. Az igazi Xerjoff stílusban ez a parfüm életre kel a bőrön, és az idő múlásával az értékes esszenciák mámorító illatjegyeit tárja fel.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF STARLIGHT 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.