Xerjoff Aurum - Unisex parfüm illat

Xerjoff Aurum - Unisex parfüm illat

Xerjoff Soprano - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Soprano - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Zefiro - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59334
Merüljön el a Zefiro rejtélyes illatában, a márka tisztelgése Róma és annak gazdag barokk történelme előtt. Fűszeres és keleties jellegű, intenzív parfüm, amely a bergamott, a davana és az elemi jegyeivel nyit. A kardamom, a szegfű és az írisz összetett szíve mélyebbre csábít, amely az oud és az ámbra hagyományos alapillatához vezet. A Zefiro by Xerjoff Olaszország csillogása által inspirálva tiszteleg az ország inspiráló öröksége és páratlan kreativitása előtt. ILLATJEGYEK Bormust, Elemi, Davana, Bergamott Írisz, fahéj, szegfűszeg, kardamom Füstölő, Méz, borostyán, oud A KOLLEKCIÓ A Made in Italy igazi esszenciája a Xerjoff XJ 1861 kollekciójában mutatkozik meg.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF ZEFIRO 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.