DR Barbara Sturm Enzyme Cleanser - Női Habzó Arctisztító

DR Barbara Sturm Enzyme Cleanser - Női Habzó Arctisztító

DR Barbara Sturm Balancing Toner - Női Testápoló

DR Barbara Sturm Balancing Toner - Női Testápoló

DR Barbara Sturm Cleanser - Női Habzó Arctisztító

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 23400.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
DBS57182
Tisztító Fővonal Arctisztító minden bőrtípusra Az alapos tisztítás a hatékony bőrápolási rutin elengedhetetlen lépése. Enélkül a szennyeződések megrekednek a bőrön és a bőrben, és az aktív bőrápolási összetevők nem tudnak optimálisan felszívódni vagy hasznosulni a bőrben. Ez a gyengéden habzó arctisztító eltávolítja a sminket, az elhalt hámréteget, a szennyeződéseket és egyéb szennyeződéseket, és előkészíti a bőrt a hidratáló krém vagy szérum felvitelére anélkül, hogy megzavarná a finom pH-egyensúlyt vagy a bőr védekező funkcióját. A természetes funkcionális összetevőket tartalmazó Purslane nyugtat és hidratál, míg az Aloe Vera segít a bőr helyreállításában és fiatalításában. Legfőbb összetevők: Purslane, karbamid, Aloe Vera, Panthenol, enyhe tenzidek. Használat előtt rázza fel. Fújjon egy kis habot a kezébe, és körkörös mozdulatokkal simítsa végig az arcán. Ezután alaposan öblítse le bő, langyos vízzel.
További Információ
MárkaDR Barbara Sturm
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Dr. Barbara Sturm úgy véli, hogy az arcápolásnak egyszerűnek kell lennie, de maximális eredményt kell hoznia. Rendszere az összetevők tudományát alkalmazza, a bőr alapvető hidratálására, a bőrmátrix és a barrier funkció védelmére, valamint az irritáció csökkentésére összpontosítson. Két évtizedes klinikai, orvosi tapasztalatát használta fel ennek az erőteljes, mégis egyszerű bőrápolási rendszernek a megalkotásához, amely minden felesleges terméket és anyagot kiiktat, helyette a minőségi és alapvető öregedésgátló és tápláló összetevőkre összpontosít.
DR Barbara Sturm Cleanser 150ml - Woman CLEANSING FOAM NŐ TISZTÍTÓ HAB Gyártó: DR Barbara Sturm Származási hely: Németország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.