DR Barbara Sturm Cleanser - Női Habzó Arctisztító

DR Barbara Sturm Cleanser - Női Habzó Arctisztító

DR Barbara Sturm Enzyme Cleanser - Női Habzó Arctisztító

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 25350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
DBS57184
Enzimes tisztító Fővonal Arctisztító minden bőrtípusra Az ENZYME CLEANSER egy 2 az egyben tisztító hab és hámlasztó, amely mélyen, de kíméletesen tisztít. Különösen ideális a zsíros és kombinált bőrre is egyaránt. Vízzel összekeverve a finom szemcséjű por lágy habbá alakul. Az enzimek gyűjteménye együttesen távolítja el a pórusokból a száraz és elhalt bőrt, a sminket, és az egyéb szennyeződéseket. Bőre a tisztítás után azonnal revitalizáltnak és simának tűnik. Összetevői a maltodextrin, aszkorbinsav, szubtilizin, lipáz. Használja heti 2-3 alkalommal a napi tisztítási rutin részeként. Tegyen egy érme nagyságú pormennyiséget a tenyerébe, majd langyos vízzel gyengéd habot képezve dolgozza össze, simítsa az arcára, majd öblítse le. Ha zsíros a bőre, használja ezt a terméket naponta, érzékeny bőr esetén pedig hetente 1-2 alkalommal.
További Információ
MárkaDR Barbara Sturm
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Dr. Barbara Sturm úgy véli, hogy az arcápolásnak egyszerűnek kell lennie, de maximális eredményt kell hoznia. Rendszere az összetevők tudományát alkalmazza, a bőr alapvető hidratálására, a bőrmátrix és a barrier funkció védelmére, valamint az irritáció csökkentésére összpontosítson. Két évtizedes klinikai, orvosi tapasztalatát használta fel ennek az erőteljes, mégis egyszerű bőrápolási rendszernek a megalkotásához, amely minden felesleges terméket és anyagot kiiktat, helyette a minőségi és alapvető öregedésgátló és tápláló összetevőkre összpontosít.
DR Barbara Sturm ENZYME CLEANSER 75ml - Woman CLEANSING FOAM NŐ TISZTÍTÓ HAB Gyártó: DR Barbara Sturm Származási hely: Németország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.