Swiss Perfection Cellular Balancing Water - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Balancing Water - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Purifying Gel Cleanser - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Purifying Gel Cleanser - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Deep Cleansing Emulsion - Női Arctisztító

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 44850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52887
Tökéletesen és mélyen tisztítja és puhítja a bőrt. A Cellular Deep Cleansing Emulsion gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, porszemcséket és a sminket, mélyen megtisztítva a bőrt. A természetes hidratáló faktor, bőrünk természetes védőgátja a külső agresszorok, a környezetszennyezés, az éghajlat és a stressz ellen, javul, így ez a termék még a legérzékenyebb bőrtípusok számára is ideális. Természetes aktív kivonatainak köszönhetően visszaadja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Reggel és este ujjhegyekkel masszírozza a bőrbe. Öblítse le langyos vízzel vagy távolítsa el vattakoronggal.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR DEEP CLEANSING EMULSION 100 ml Női arclemosó Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.