Swiss Perfection Cellular Deep Cleansing Emulsion - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Deep Cleansing Emulsion - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Exfoliating Solution - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Exfoliating Solution - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Purifying Gel Cleanser - Női Arctisztító

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 44850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52888
Tisztítja a bőrt a kiszáradás megelőzésével. A Cellular Purifying Gel alaposan megtisztítja a bőrt, miközben megőrzi a bőr hidrolipid-filmjét. Nyugtató természetes kivonatokkal formulázva minden bőrtípusra, még a legérzékenyebbekre is, az optimális nedvességtartalom fenntartásával megakadályozza a kiszáradást. A bőr ellenállóbbá válik a mindennapi agressziókkal szemben, így megőrzi fiatalságát. Reggel és este vigye fel a nedves arcra és nyakra, és körkörös mozdulatokkal enyhén masszírozza be. Alaposan öblítse le langyos vízzel, tonizálja és törölje szárazra.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR PURIFYING GEL 100 ml Női arclemosó Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.