Swiss Perfection Cellular Purifying Gel Cleanser - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Purifying Gel Cleanser - Női Arctisztító

Swiss Perfection Cellular Exfoliating Solution - Női Arctisztító

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SP52886
Aktiválja a bőr természetes megújulási folyamatát és kiegyenlíti az arcszínt. A magas koncentrációjú Cellular Exfoliating Solution tökéletesíti a felhám minőségét és növeli a sejtek élettartamát. A bőr természetes megújulási folyamata felpezsdül, a textúra pedig láthatóan kisimul és egységesül. Aktív formulája révén a pórusok összehúzódnak és a pigmentációs folyamat kiegyensúlyozottá válik az egészségesebb és egyenletesebb arcszín érdekében. Vigyen fel néhány cseppet a kezébe, és nyomkodja végig az egész arcon, amíg teljesen felszívódik. A Swiss Perfection Cellular Exfoliating Solution használata hetente egyszer vagy kétszer ajánlott.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR EXFOLIATING SOLUTION 30 ml Női arclemosó Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.