Swiss Perfection RS 28 Cellular Intensive Treatment - Női Koncentrátum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Intensive Treatment - Női Koncentrátum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Oxidant Treatment - Női Szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SP54309
Intenzív kezelés, amely korlátozza a bőr sejtjeit károsító szabad gyökök termelődését, és ragyogó hatással bír. Az RS-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment 28 napos koncentrált kúra, amely kiegyenlíti és ragyogóvá teszi az arcbőrt, miközben megőrzi a fiatal bőr sajátosságait. Emellett védelmet nyújt a szabadgyökök okozta károk ellen. Egy szérumból és egy porból áll, amelyeket közvetlenül használat előtt keverünk össze, hogy minden hatásukat megőrizzük. Használat előtt nyomja meg az üveg tetején lévő fehér gombot, hogy a por felszabaduljon, és rázza fel jól. Aktiválja a pipettát a fehér gombbal. Simítsa el a két pipetta mennyiségét az egész arc és a nyak területére reggel vagy este. Egy fiola négy alkalmazást tesz lehetővé - Időtartam: 4 nap . Kezelés időtartama: 28 nap / Napi 28 napos kúraszerűen alkalmazandó.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR ANTI OXIDANT TREATMENT 7*6ml 42ml Női szérum Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.