Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Női Maszk

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Női Maszk

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Oxidant Treatment - Női Szérum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Oxidant Treatment - Női Szérum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Intensive Treatment - Női Koncentrátum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 327600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52904
Teljes körű intenzív öregedésgátló kezelés a fiatalos ragyogás visszaállítására. Ezt a kezelést úgy tervezték, hogy abszolút Anti-Aging hatást biztosítson. Két rendkívül hatékony összetevőt egyesít, amelyeket külön tárolnak, hogy megőrizzék hatékonyságukat. Az ampulla és az oldat hatóanyagai összekeveredve együttesen hatnak a ráncok csökkentésére, a bőrszövetek feltöltésére és regenerálására, valamint a bőr bársonyosságának és ragyogásának visszaadására. A kezelés időtartama: 28 nap - Egy hónapon keresztül négynaponta esténként alkalmazza, lassan nyomva a bőrbe. Egyszeri használat. Felbontás után ne tárolja.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR INTENSIVE TREATMENT 371ml Női koncentrálni Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.