Swiss Perfection RS 28 Cellular Intensive Treatment - Női Koncentrátum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Intensive Treatment - Női Koncentrátum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Női Maszk

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SP52907
Felpezsdíti a bőrt, mélyen helyreállítja a rugalmasságot és a ragyogást azonnali fiatalító hatással. Ez a négy fiatalító hatású készítmény tökéletes együttesen serkenti a kollagéntermelést, kisimítja a ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát és megfiatalított arcbőrt biztosít. Hatásuk azonnali és látható, a bőr sűrűsödik, visszanyeri rugalmasságát és természetes ragyogását. Hetente egyszer aktiválja a kollagénmaszkot az RS-28 Cellular Secret Precursorral és vigye fel az arcra. Hagyja rajta 20-30 percig. Kövesse az RS-28 Cellular utókezeléssel.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR REJUVENATION 208ml Női maszk Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.