Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Férfi Krém Gel

Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Férfi Krém Gel

Swiss Perfection Cellular Hydra Recovery Cream - Női Krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 99450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52893
Erőteljes hidratálás erős regeneráló erővel. Az intenzív Cellular Hydra Recovery Cream azonnali táplálást biztosít hosszú távú kiegyensúlyozó, dúsító és nedvességmegkötő tulajdonságokkal. Megőrzi a bőr természetes hidratáltságát, amely az évek során csökken, ez a krém azonnali választ ad a felhám integritásának bármilyen zavara által kiváltott gyulladás megnyugtatására is. Alkalmazza a tökéletesen előkészített arc- és nyakbőrre finom felfelé irányuló mozdulatokkal minden reggel és/vagy este. Maszkként vékony rétegben vigye fel az egész arcra és a nyakra, beleértve a szemkörnyéket is. Hagyja hatni 20 percig. Távolítsa el a maradék felesleget egy zsebkendő segítségével.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR HYDRA RECOVERY 30ml Női krém Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.