Swiss Perfection Cellular Men Night Recovery Cream - Férfi Krém

Swiss Perfection Cellular Men Night Recovery Cream - Férfi Krém

Swiss Perfection Cellular Hydra Recovery Cream - Női Krém

Swiss Perfection Cellular Hydra Recovery Cream - Női Krém

Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Férfi Krém Gel

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SP52898
Erőteljes szennyeződés elleni védőpajzs, erősen antioxidáns és hidratáló. Biztosítja a tökéletes nedvességegyensúlyt, véd a mindennapi szennyeződésektől, miközben nyugtatja a gyulladást. Erőteljes antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően megóvja a bőrt az öregedéstől. Alkalmazza minden reggel gyengéd felfelé irányuló mozdulatokkal.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
NemFérfi
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR MEN HYDRATING SKIN 30ml Férfi gél krém Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.