Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Cream - Női Krém

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Cream - Női Krém

Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Férfi Krém Gel

Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Férfi Krém Gel

Swiss Perfection Cellular Men Night Recovery Cream - Férfi Krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 89700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52899
Intenzív éjszakai relaxáló ápolás, amely küzd az öregedés ellen és visszafordítja az időt. Biztosítja a pihent, sima tapintású bőrt reggelre. Erős fiatalító tulajdonságokkal gazdagítva késlelteti az öregedés jeleit és véd a külső agresszorok (éghajlat, környezetszennyezés, stressz ...) által okozott korai öregedés ellen. Alkalmazza minden este gyengéd felfelé irányuló mozdulatokkal.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
NemFérfi
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR MEN NIGHT RECOVERY 50ml Férfi krém Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 12 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.