Margy`s Face Lift Collagen Mask - Uniszex maszk

Margy`s Face Lift Collagen Mask - Uniszex maszk

Margy`s Extra Rich Firming - Uniszex maszk

Margy`s Extra Rich Firming - Uniszex maszk

Margy`s Eye Contour Lift Collagen Mask - Uniszex maszk

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
M62230
A Eye Contour Lift Collagen Mask hidratál, fokozza a bőr rugalmasságát, valamint csökkenti a finom vonalakat, ráncokat és sötét karikákat. A nagyméretű tapaszok azonnal frissítő lendületet adnak; energikusnak és ébernek fogja érezni magát.
További Információ
MárkaMARGY`S
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák. A Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés jeleit. A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.
MARGY'S EYE CONTOUR LIFT COLLAGEN MASK x5 40ml WOMAN EYE MASK Ez a maszk segít a bőr öregedésének megakadályozásában, kiszáradásában, a rugalmasság elvesztésében a szem érzékeny területén. Kisimítja a finom ráncokat és vonalakat. Gyártó: Margy's Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.