Margy`s Imask Botolift - Uniszex maszk

Margy`s Imask Botolift - Uniszex maszk

Margy`s Eye Contour Lift Collagen Mask - Uniszex maszk

Margy`s Eye Contour Lift Collagen Mask - Uniszex maszk

Margy`s Face Lift Collagen Mask - Uniszex maszk

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95144.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
M62231
A piacon kapható összes többitől eltérően a bestseller "második bőr" maszkunk egy rendkívül kifinomult Triple Action kollagént használ. Kiemelkedően mély és tartós hidratálást biztosít. Már az első alkalmazástól kezdve a bőr feltöltött és ragyogó lesz.
További Információ
MárkaMARGY`S
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák. A Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés jeleit. A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.
MARGY'S FACE LIFT COLLAGEN MASK x3 114ml W.MASK Ez a maszk természetes kollagén rostokból tevődik össze, amitől olyan érzésünk lesz, mintha "másik bőrünk" lenne. Hialuronsavval van átáztatva, hogy a bőr tovább maradhasson hidratált és sima. Gyártó: Margy's Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.