Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Női Szemkrém

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Női Szemkrém

Swiss Perfection Cellular Men Eye Repair Cream - Férfi Szemkrém

Swiss Perfection Cellular Men Eye Repair Cream - Férfi Szemkrém

Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream - Női Szemkrém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52891
Megelőzi a vékony ráncokat, táplálja és védi a bőr fiatalos potenciálját. A kifejezetten erre a kényes zónára kifejlesztett Cellular Nourishing Eye Cream gazdagító kezelés, amely hatékonyan megelőzi és többdimenziós szinten küzd a bőr öregedése ellen. A hidratáló, ápoló és fiatalító hatóanyagokkal átitatott, értékes és könnyen felszívódó celluláris bőrápoló krém azonnali és hosszan tartó eredményt biztosít a bőrszövet megerősítésével és a szemkörnyék területének a mindennapi környezeti ártalmaktól való védelmével. A szem körüli ráncok és finom vonalak kisimulnak, a szemkörnyék érzékeny hámrétege pedig jobban védetté válik, így a bőr selymesen puha lesz. Reggel és este ujjhegyekkel vigye fel a szemkörnyék területére.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR NOURISHING 15ml Női szemkörnyékápoló Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 6 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.