Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Női Szem Maszk

Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Női Szem Maszk

Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream - Női Szemkrém

Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream - Női Szemkrém

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Női Szemkrém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 163800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52901
Láthatóan megemeli a szemkörnyéket és mélyen feltölti a szarkalábak vonalát. A Cellular Perfect Lift szemkörnyékápolót úgy tervezték, hogy megerősítse a szemkörnyéket, miközben védi azt az időskori károsodásoktól, beleértve a feszességvesztést és a kiszáradást. Úgy fejti ki hatását, hogy újra aktiválja a bőr saját kollagéntermelő képességét, és serkenti az új szövetek növekedését. Reggel és este ujjhegyekkel vigye fel a szemkörnyék területére.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION CELLULAR PERFECT LIFT 15 ml Női szemkörnyékápoló Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 6 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.