Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Női Szem Szérum

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Női Szem Szérum

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Női Szemkrém

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Eye Cream - Női Szemkrém

Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Női Szem Maszk

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 142350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52908
Újradefiniálja és stimulálja a szemkörnyék érzékeny területét, miközben mélyen csökkenti a ráncokat. Az RS-28 Cellular Eye Contour Solution egy globális Anti-Aging kezelés. Kiváló minőségű bőrazonos kollagén és hialuronsav maszkból áll, helyreállítva a bőr természetes egyensúlyát. Ezen kívül tartalmaz egy tápláló és fiatalító celluláris szemkörnyékápoló krémet is a kezelés teljessé tételére. Ez az intenzív kezelés újradefiniálja és feszesíti a szemkörnyék területét, jelentősen feltölti a szarkalábak vonalát, és hozzájárul a szem alatti puffadtság csökkentéséhez. Megóvja a szemkörnyék érzékeny területét az idő jeleivel szemben, és azonnali látható eredményt nyújt. Vigyen fel kollagén szemtapaszokat a szem alá, és hagyja rajta 15-20 percig. Vegye le és törölje szárazra. Finoman simítsa a Cellular Nourishing Eye Cream-et a szemkörnyékre.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR EYE CONTOUR SOLUTION 28ml Női szemmaszk Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 6 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.