Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Női Szem Maszk

Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Női Szem Maszk

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Női Szem Szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 111150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SP52906
Célzott, erőteljes koncentrátum a legjobb öregedésgátló hatásért. Az intenzív RS-28 Cellular Rejuvenation Eye Serum formula a bőr öregedésének látható jelei ellen küzd, beleértve a tónusvesztést is. Újraformálja a szemkörnyék területét és javítja a bőr szerkezetét. A bőröregedés fő okai ellen is hat, intenzíven hidratálja a bőrt, látható feszesítő hatást fejt ki és csökkenti az idő minden látható jelét. Javul az epidermális vízvisszatartás, így az érzékeny szemkörnyék megfelelő mennyiségű nedvességet kap. Alkalmazza minden reggel és este, lassan nyomkodva a szemkörnyék területére.
További Információ
MárkaSwiss Perfection
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtkivonási technológia egyedülálló örökségével a Swiss Perfection a legmodernebb bőrápolás élvonalába tartozik, és olyan high-end formulákat állít elő, amelyek egyértelmű és látható eredményeket kínálnak. A Swiss Perfection az első márkaként alkalmazta a növényi sejtkivonási technológiát a kozmetikumokban, és a jellegzetes Cellular Active IRISA® komplexummal páratlan hírnévnek örvend a teljesítmény és a presztízs terén. A SwissEssence és a kiválóságra való törekvéshez hűen a márka termékeit az elejétől a végéig Svájcban fogalmazzák , gyártják és csomagolják, a legjobb aktív összetevőkkel és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Végezetül a sejttechnológia bőrápolásban való alkalmazásával a vállalat folytatja egy úttörő svájci család örökségét, amelynek célja az volt, hogy a legfejlettebb megoldásokat kínálja az öregedésgátló bőrápolás területén.
SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR REJUVENATION 15ml Női szemszérum Gyártó: Swiss Perfection Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 6 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.