Grown Alchemist Age Repair Serum - Unisex szérum

Grown Alchemist Age Repair Serum - Unisex szérum

Grown Alchemist Anti Pollution Primer - Unisex alapozó

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 14430.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62842
A Grown Alchemist Anti-Pollution Primer egy könnyű, szilikonmentes hidratáló alapozó, amely úgy lett kifejlesztve, hogy siklik a bőrön, és azonnal elmossa a ráncokat és a pórusokat, hibátlan alapot teremtve bármilyen sminkhez. A prebiotikus-peptidet és a 4000 éves Ashwagandha gyógynövényt tartalmazó komplexek erősítik a bőrgátat, fokozzák a mikrobiom sokszínűségét, miközben hidratálják, védik a bőrt a szennyezés látható hatásaitól, és segítenek megvédeni a káros kék fénysugaraktól és más környezeti agresszoroktól. A rózsaolaj tápláló, fiatalító hidratálást biztosít, amely rendkívül gyengéd, és kiválóan alkalmas a pattanásokra, bőrpírra vagy gyulladásra hajlamos bőrre.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST ANTI-POLLUTION PRIMER 50ml Női alapozó Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.