Grown Alchemist Detox serum Antioxidant + 3 Complex - Unisex szérum

Grown Alchemist Detox serum Antioxidant + 3 Complex - Unisex szérum

Grown Alchemist Anti Pollution Primer - Unisex alapozó

Grown Alchemist Anti Pollution Primer - Unisex alapozó

Grown Alchemist Age Repair Serum - Unisex szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 39390.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62826
Egy peptidszérum, amelyet hidratáló ránckezelésre terveztek, kifejezetten a dinamikus ráncok, köztük a homlokráncok és a nazolabiális ráncok kezelésére. A növekedési faktor fehérjék, a növényi alapú kollagén és a bőrfelszínre ható peptidek olyan öregedésgátló, hidratáló előnyöket biztosítanak, amelyek kisimítják, feltöltik és javítják a bőr látható rugalmasságát. A bőrnyugtató, bioaktív növényi olajok, amelyek esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban és vitaminokban gazdagok, táplálják, hidratálják és elősegítik a ragyogóbb, egyenletesebb bőrtónust és a fiatalosnak tűnő arcszínt.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST AGE-REPAIR SERUM 30ml SERUM Női szérum Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.