Grown Alchemist Age Repair Serum - Unisex szérum

Grown Alchemist Age Repair Serum - Unisex szérum

Grown Alchemist Detox serum Antioxidant + 3 Complex - Unisex szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 20280.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA62825
Ez a könnyű, olajmentes szérum gyorsan beszívódik a bőrbe. Napi használatra ajánlott, amely a bőrt nemcsak a hagyományosan megcélzott oxigén szabadgyökök, hanem a szén és nitrogén által okozott szabadgyökök méregtelenítésével is megszabadja. Az eredmény: a bőr mélyen méregtelenített, és jobban képes a szérumok, olajok és hidratálók aktív összetevőinek felszívódására és hasznosítására.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST DETOX SERUM ANTIOXIDANT + 3 Complex 30ml Női serum antioxidant Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.