Casamorati Regio - Eau de Parfum Férfi Illat

Casamorati Regio - Eau de Parfum Férfi Illat

Casamorati Mefisto - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 105300.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA16033
Friss és könnyű, mint a felhők, a kék ég és az azúrkék óceán, a Mefisto isteni és megnyugtató. A klasszikus olasz citrusos-virágos és fás klasszikus olasz parfüm pompája. Egy örökség. A Mefisto egy citrusos akkord tengeri hangulatával bontakozik ki, amely isteni grapefruitot és bergamottot tartalmaz. Míg a takaros zöld vibráció vidám púderes és fás virágos szívbe fordul, az illat egy soha nem tapasztalt presztízsű és laza aurába hajózik. Egy olasz parfüm gazdag keleties árnyalatokkal.
További Információ
MárkaCasamorati
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Cédrus fa, Pézsma, Mysore szantálfa
SzívjegyÍrisz, Abszolút rózsa
FejjegyBergamott, Grapefruit
Illatkölni
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI MEFISTO 100ml Parfum Ferfi parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.