Casamorati Mefisto - Eau de Parfum Férfi Illat

Casamorati Mefisto - Eau de Parfum Férfi Illat

Casamorati Regio - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 42900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CA20139
Emlékezetes utazás a tengeri szellők mentén, a meleg és friss aromák ütközése, mintha egy hirtelen vihar csapdába ejtené a hajókat egy gigantikus tengeren. A Regio a meleg keleties ylang-ylang és a magával ragadó állatias árnyalatok összecsapása a frissen préselt bergamottal és citromvirággal, mindezt aromás gyógynövények és geránium által begubózva. Az illat a fűszerek és a fanyar citrusok esszenciájával nyit. A levendula és a geránium infúziójával, amelyek keleties magját ígérik. A Regio olyan, mint egy friss szellő és a nyugodt tenger fényes felszínén megcsillanó nap, amelyre a fáradt hajósok hajóikon végül visszatérnek a tenger haragjából.
További Információ
MárkaCasamorati
NemFérfi
AlapjegyPézsmamályva, Indonéziai pacsuli, Fehér pézsma, Vanilia bab
SzívjegyBourbon muskátli, Kardamom, Szegfűszeg, Damaszt rózsa, Szilva, Ylang Ylang
FejjegyCalabriai bergamott, Grapefruit
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Casamorati a Xerjoff Group S.p.A. vintage parfümök kollekciója, amelyet az olasz parfümkészítés ősi művészete inspirált. A márka újraalkotja a Claudio Casamorati által a 19. században Olaszországban alapított dicsőséges parfümház történetét, azzal a szándékkal, hogy megőrizze a csillogó szecesszió történelmi és művészeti örökségét.
CASAMORATI REGIO 100ml EDP Ferfi parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.