Creed Viking - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Viking - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Aventus - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Aventus - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Royal Oud - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 115050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR33906
A Royal Oud gazdag, fás és keleties illata miatt jól illik a spirituális természetű és magabiztos eleganciájú hölgyeknek és uraknak egyaránt. A szantálfa, a tonkin pézsma és az oud együtt alkotják ennek a fenséges Eau de Parfumnak az alapjegyeit, míg a citrom, a rózsaszín bors és a bergamott fejjegyei friss csavart adnak ennek a klasszikus és kifinomult illatnak. A Creed Royal Oud illatot Olivier Creed, a Creed dinasztia hatodik generációjához tartozó kiváló parfümőr tervezte. A perzsa királyi palota alapelemei - fa, bőr, márvány és arany - ihlették. Sok más Creed illathoz hasonlóan a Royal Oud hihetetlenül elegáns és fényűző üvegén a "millesime" szó szerepel - ez a minőségi bélyegző, amely kifejezi, hogy az illat előállításához csak az adott évben elérhető legjobb nyersanyagokat használták fel.
További Információ
MárkaCreed
NemFérfi
AlapjegyPézsma, Oud, Szantálfa
SzívjegyAngyalgyökerek, Cédrus, Galbanum
FejjegyBergamott, Citrom, Rózsaszin bors
Illatkeleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Royal Oud 100ml EDP Ferfi parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.