Creed Aventus Cologne - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Aventus Cologne - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Royal Oud - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Royal Oud - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Viking - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 115050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR35720
A Viking Eau de Parfum az erőteljes, bátor és vad modern férfit ünnepli. Ez a merész férfiillat a kalábriai bergamott és a szicíliai citrom friss citrusos jegyeit ötvözi a rózsaszín bors, a bolgár rózsa és a borsmenta jegyeivel. Az indiai szantálfa és a haiti vetiver fás alapjegyei teszik teljessé ezt a férfias remekművet. Viking, egy tüzes férfiillat, amely a határtalan felfedezés bátor szellemét hordozza magában a modern férfi számára, aki szembemegy az árral. Inspirációját a gondosan megmunkált vikinghajók ,a viking korszak egyik központi eleme és a 9. század egyik legnagyobb tervezési bravúrjából nyeri. Az utazás és a tagadhatatlan kitartás szimbóluma, a vikinghajókat körültekintően tervezték a képzett tengerészek számára, akik megtestesítették a féktelen hódítási elszántságot. A Viking a márka első meghatározó férfi illata a kultikus Aventus 2010-es bevezetése óta.
További Információ
MárkaCreed
NemFérfi
AlapjegyAbszolút levendula, Pacsuli, Szantálfa, Vetiver
SzívjegyBolgár rózsa, Borsszem
FejjegyCalabriai bergamott, Szicíliai citrom, Rózsaszín borsszemek
Illataromás, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Viking 100ml EDP Ferfi parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.