Houbigant Duc de Vervins - Eau de Toilette Férfi Illat

Houbigant Duc de Vervins - Eau de Toilette Férfi Illat

Houbigant Bois Mystique - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
H37141
Az új Sillage parfüm víz, egy gyönyörű naplementére és a ragyogó tűz glamúrjára emlékeztet, értékelve az erdő természetes szépségét. A Bois Mystique gazdag fás aromával és egy kihangsúlyozott, modern jeggyel lett igazán különleges. Az illat ötvözi az erdő frissességét és a fűszerek erősteljes aroma jellegét. Meleg és megnyugtató újjászületést ábrázol, amely felébreszti az ízletes tábortűz hangulatát, miközben megkezdődik a forró rózsaszín és narancssárga naplemente. A likőr és az egzotikus erdei jegyekre célozva, mámorító és ellenállhatatlan nyomot hagy maga után.
További Információ
MárkaHoubigant
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Cédrus fa, Pézsma, Mirhafű
SzívjegyFekete bors, Bois iris, Fahéj, Cipriol, Tömjén/füstölő
FejjegyBergamott, Kardamom, Davana, Gyömbér, Neroli, Rózsaszin bors
Illatbalzsamos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az egész egy kosár virággal kezdődött. 1775-ben járunk Párizsban, ahol egy fiatalember Jean-Francois Houbigant egy kézzel festett virág kosár mozaikját akasztotat fel kicsinyke boltja ajtajára a rue du Faubourg Saint-Honoré-n. Illatai már a kezdetektől fogva a nemesség és az uralkodók kedvenceivé váltak. 1793-ban Marie Antoinette 3 üveg Houbigant parfümöt vitt magával a kivégzésére is, hogy erőt adjon neki. 1815 tavaszán Napóleon csak három hónapig volt Párizsban, hadsereget állított fel, de emellett talált időt arra is, hogy betérjen és vásároljon a Houbigantban. Közel kétszáz évvel később, 1973-ban, Micheal Perris találkozott a Houbigant család utolsó leszármazottjával, és megkezdte munkásságát a Houbigant házában. Évekkel később a Perris család a Houbigant-ház tulajdonosává vált, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megpróbálja visszaállítani a történelmi márkát.
HOUBIGANT BOIS MYSTIQUE edp 100ml Ferfi parfüm Gyártó: Houbigant Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.