Houbigant Fougere Royale - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Fougere Royale - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Bois Mystique - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Bois Mystique - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Duc de Vervins - Eau de Toilette Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 48750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
H10465
Nem mindenkinek való illat. A veleszületett ízléssel rendelkező férfiak számára készült. A Duc de Vervins éppoly életerős, kifinomult és tökéletes, mint a nemes egyéniség, aki viseli. A nagy kifinomultság, ízlés és elegancia tökéletesen összekevert esszenciáiból összeállítva olyan magabiztos jelenlétet teremt, amely tiszteleg az arisztokraták és nemesek előtt, akik a XVIII. század óta viselik illatainkat. A magabiztos, önbizalommal teli, féktelen illat vonzza, lenyűgözi és magával ragadja a bergamott és a citrom illékony, hűvös, frissítő fejjegyeivel. Meleg, dinamikus fűszerek égnek pezsdítően a levendulával, rozmaringgal, köménnyel, szerecsendióval és gerániummal. A jellegzetes pacsuli és tölgymoha abszolút alapjegyek a szaténfa és pézsma bársonyosságát támasztják alá.
További Információ
MárkaHoubigant
NemFérfi
AlapjegyPézsma, Tölgymoha, Pacsuli
SzívjegyKömény, Muskátli, Levendula, Szerecsendió
FejjegyBergamott, Citrom
Illataromás, fás
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az egész egy kosár virággal kezdődött. 1775-ben járunk Párizsban, ahol egy fiatalember Jean-Francois Houbigant egy kézzel festett virág kosár mozaikját akasztotat fel kicsinyke boltja ajtajára a rue du Faubourg Saint-Honoré-n. Illatai már a kezdetektől fogva a nemesség és az uralkodók kedvenceivé váltak. 1793-ban Marie Antoinette 3 üveg Houbigant parfümöt vitt magával a kivégzésére is, hogy erőt adjon neki. 1815 tavaszán Napóleon csak három hónapig volt Párizsban, hadsereget állított fel, de emellett talált időt arra is, hogy betérjen és vásároljon a Houbigantban. Közel kétszáz évvel később, 1973-ban, Micheal Perris találkozott a Houbigant család utolsó leszármazottjával, és megkezdte munkásságát a Houbigant házában. Évekkel később a Perris család a Houbigant-ház tulajdonosává vált, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megpróbálja visszaállítani a történelmi márkát.
HOU DUC DE VERVINS EDT 120ml Ferfi parfüm Gyártó: Houbigant Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.