Houbigant Figuier Noir - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Figuier Noir - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Duc de Vervins - Eau de Toilette Férfi Illat

Houbigant Duc de Vervins - Eau de Toilette Férfi Illat

Houbigant Fougere Royale - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
H23015
Kiváló és kifogástalan víziójával Paul Parquet, francia parfümőr, 1882-ben alapozta meg a Houbigant parfümházban létrehozott Fougére Royale-t, a modern illatszerek alapját. A hűvös, buja, zöld, páfrány szerű erdei lombozat aprólékos, zseniális, udvarias konstrukciója, a mai napig meghatározza a világ legtartósabb férfi illatainak alapjait. A parfüm egy pezsgő bergamot koktéllal indul, melyet levendula és mediterrán gyógynövények bolondítanak meg. Illatos szívjegyek követik, ahol a virágos, fűszeres jegyek dominálnak. Végül, a földes - fás jegyek, a borostyán és moha csatlakozik a patchouli érzéki illatához, melyet záróakkordként a tonkabab és a kagylózsálya teljes egészében követ.
További Információ
MárkaHoubigant
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Clary zsálya, Kumarin, Tölgymoha, Pacsuli
SzívjegyFahéj, Clavel, Muskátli, Rondeletia
FejjegyBergamott, kamilla, Gyógynövényekk, Levendula
Illataromás, virágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az egész egy kosár virággal kezdődött. 1775-ben járunk Párizsban, ahol egy fiatalember Jean-Francois Houbigant egy kézzel festett virág kosár mozaikját akasztotat fel kicsinyke boltja ajtajára a rue du Faubourg Saint-Honoré-n. Illatai már a kezdetektől fogva a nemesség és az uralkodók kedvenceivé váltak. 1793-ban Marie Antoinette 3 üveg Houbigant parfümöt vitt magával a kivégzésére is, hogy erőt adjon neki. 1815 tavaszán Napóleon csak három hónapig volt Párizsban, hadsereget állított fel, de emellett talált időt arra is, hogy betérjen és vásároljon a Houbigantban. Közel kétszáz évvel később, 1973-ban, Micheal Perris találkozott a Houbigant család utolsó leszármazottjával, és megkezdte munkásságát a Houbigant házában. Évekkel később a Perris család a Houbigant-ház tulajdonosává vált, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megpróbálja visszaállítani a történelmi márkát.
HOU FOUGERE ROYALE Edp 100ml Ferfi parfüm Gyártó: Houbigant Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.