Houbigant Fougere Royale - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Fougere Royale - Eau de Parfum Férfi Illat

Houbigant Figuier Noir - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
H67892
A Céline Ellena parfümkészítő által létrehozott Figuier Noir a férfi szíveknek szentelt illat, egy megnyugtató és elegáns, ugyanakkor ellentmondásos illatkombináció. A Figuier Noir a szappanok szinergiája, hogy elérje az elérhetetlen csillagot, a fák kombinációja, hogy hangsúlyozza az őszinteséget, a gyökerek összefonódása, hogy lehorgonyozza az aláírást, a finom fűszereket és a fekete fügepépet, amely a sillage-ot alakítja.
További Információ
MárkaHoubigant
NemFérfi
AlapjegyFekete bors, Füge levél
SzívjegyFüge, Írisz, Jázmin
FejjegyPacsuli
Illatgyümölcsös, fás, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az egész egy kosár virággal kezdődött. 1775-ben járunk Párizsban, ahol egy fiatalember Jean-Francois Houbigant egy kézzel festett virág kosár mozaikját akasztotat fel kicsinyke boltja ajtajára a rue du Faubourg Saint-Honoré-n. Illatai már a kezdetektől fogva a nemesség és az uralkodók kedvenceivé váltak. 1793-ban Marie Antoinette 3 üveg Houbigant parfümöt vitt magával a kivégzésére is, hogy erőt adjon neki. 1815 tavaszán Napóleon csak három hónapig volt Párizsban, hadsereget állított fel, de emellett talált időt arra is, hogy betérjen és vásároljon a Houbigantban. Közel kétszáz évvel később, 1973-ban, Micheal Perris találkozott a Houbigant család utolsó leszármazottjával, és megkezdte munkásságát a Houbigant házában. Évekkel később a Perris család a Houbigant-ház tulajdonosává vált, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megpróbálja visszaállítani a történelmi márkát.
HOUBIGANT Figuier Noir 100ml Ferfi parfüm Gyártó: Houbigant Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.