Bond No.9 The Scent Of Peace - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 The Scent Of Peace - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 Nolita - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 Nolita - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 Sutton Place - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BO27291
A Sutton Palace egy új, klasszikus férfi illat. Az első barna Bond no.9 üveg. Mély és gazdag szivar-barna külső, kígyó bőrre emlékeztető tapintással.
További Információ
MárkaBond No.9
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Bőr, Pézsma, Vanília
SzívjegyJázmin, Liliom, Pacsuli
FejjegyBergamott, Ribizli, Ananész, Rózsaszin bors, Tangerine/Mandarin
Illatkeleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Egy olyan iparágban, amelyben már régóta a férfiak uralkodnak, a Bond No. 9 az első New York-i parfümház, amit egy nő vezet. Laurice Rahmé alapító, aki a Bond No. 9 minden aspektusát felügyeli, a kezdetektől fogva részt vett a parfümök koncepciójának kidolgozásában és néhány Bond No. 9 butik belső kialakításában is. Miss Rahmé kitartó munkájával az igazi luxuscikkek közé emelte a márkát. A Bond No. 9 illatok az első olyan illatok, melyek a szeretett szülővárosuk, New York előtt tisztelegnek. A márka, a bájosan sokrétű város minden szomszédságának saját illatot alkot. Aki egyszer kipróbálja őket, az örökre szerelembe esik New Yorkkal.
BN9 SUTTON PLACE EDP 100ML Női parfüm Gyártó: Bond No9 Származási hely: USA Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.