Bond No.9 Central Park South - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 Central Park South - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 Sutton Place - Eau de Parfum Férfi Illat

Bond No.9 Sutton Place - Eau de Parfum Férfi Illat

Bond No.9 The Scent Of Peace - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 156156.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BO13662
Ami a mi lecsilloggó parfümünk (grapefruit, fekete ribizli és gyöngyvirág).Amelyen a galamb alakú dizájn ametiszttel és fehér opalescent Swarovski kristállyal van díszítve.
További Információ
MárkaBond No.9
Nem
AlapjegyCédrus, Pézsma
SzívjegyGyöngyvirág
FejjegyFekete ribizli
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Egy olyan iparágban, amelyben már régóta a férfiak uralkodnak, a Bond No. 9 az első New York-i parfümház, amit egy nő vezet. Laurice Rahmé alapító, aki a Bond No. 9 minden aspektusát felügyeli, a kezdetektől fogva részt vett a parfümök koncepciójának kidolgozásában és néhány Bond No. 9 butik belső kialakításában is. Miss Rahmé kitartó munkájával az igazi luxuscikkek közé emelte a márkát. A Bond No. 9 illatok az első olyan illatok, melyek a szeretett szülővárosuk, New York előtt tisztelegnek. A márka, a bájosan sokrétű város minden szomszédságának saját illatot alkot. Aki egyszer kipróbálja őket, az örökre szerelembe esik New Yorkkal.
BN9 The Scent Of Peace EDP 100ML Női parfüm Gyártó: Bond No9 Származási hely: USA Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.