Caron Tabac Exquis - Eau de Parfum Női Illat

Caron Tabac Exquis - Eau de Parfum Női Illat

Caron Tabac Blond - Eau de Parfum Női Illat

Caron Tabac Blond - Eau de Parfum Női Illat

Caron Infini - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 54600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62152
"Modern elegancia, ahol a körte ínycsiklandozó frissessége a benzoin átölelő érzékiségével párosul." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője. Az Infini megtestesíti egyedülálló kézjegyünket a parfümök történetében - nagy H-val. Ebben az ámbra illatban a benzoin, egy pazar gyanta, megtestesíti a Caron lenyűgöző örökségét. Meleg és vaníliától illatozó illatát egy ízletes gyümölcsös körtejegy árasztja el. A krémes benzoin jegyek az idők ködét idéző összetevők nagyvonalú, burkolózó keverékébe olvadnak: szent tömjén és mirha, valamint fényűző, krémes szantálfa. Vidám gyümölcsök keveréke fokozza a körte jegyeit. Az Infini a modernitás ódája, az abszolút illatok illata!
További Információ
MárkaCaron
Nem
AlapjegyBenzoin, Mirhafű
SzívjegyJázmin
FejjegyNarancs, Körte
Illatvirágos, gyümölcsös, ámbrás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON INFINI EDP 100ml Női parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.