Caron Infini - Eau de Parfum Női Illat

Caron Infini - Eau de Parfum Női Illat

Caron Tabac Blond - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 154050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62134
"Egy mesteri, merész illat, ahol a bőr intenzitása keveredik a szegfű púderes jegyeivel." Jean JACQUES, a CARON házi parfümkészítője. A Tabac Blond megbénítja a tipikusan férfias bőrjegyek sötét, füstös hangsúlyainak és az érzéki, végtelenül nőies, púderes szegfűnek a párosításával. Csodálatosan kétértelmű, ez a párosítás a bőr erőteljes illata és a virág lágysága között ingadozik. Először a virginiai cédrusfa esszenciája, majd a vetiver és a pacsuli földes hangsúlyai következnek. A Virginia cédrusfa, a vetiver és a pacsuli esszenciájának nagyon sötét keveréke a füstös cistus labdanum és styrax esszenciával párosulva radikális kontrasztot alkot a virágos szívillattal, amely a rózsa és az ylang-ylang gazdag illatából áll, ahol a szegfű természetesen fűszeres jegyeit a szegfűszeg hangsúlyozza. Ez a Tabac Blond egy legendás illat, amely nem törődik a konvenciókkal!
További Információ
MárkaCaron
Nem
AlapjegyCédrus fa, Pacsuli, Vetiver
SzívjegySzegfű, Bőr
FejjegySzegfűszeg, Rózsa
Illatborös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
CARON TABAC BLOND EDP 100ml Női parfüm Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.