Caron Muguet Du Bonheur - Eau de Toilette Női Illat

Caron Muguet Du Bonheur - Eau de Toilette Női Illat

Caron Musc Oli - Eau de Toilette Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR71250
A Musc Oli a fák, a pézsma, a frissesség és az intenzitás harmóniája, amely a nyugalom és a kényelem érzését kelti. Ez az illat nem hasonlít semmilyen más CARON kompozícióhoz. A ház igazi "UFO"-ja, amely a szintetikus parfümkészítés két leglenyűgözőbb összetevőjét mutatja be: a cashmeran FF®-t, a cashmeran ultra-facettált exkluzív változatát és a javanolt, a szantálfa molekulák legerősebbikét. Ezt a duót az amberxtreme és az operanid friss fás jegyei előzik meg. Fás és pézsmás erejét a sinfonife, egy exkluzív és ultramodern pézsma támogatja. A Sacrasol pézsmás melegségével gyengéden körülöleli a cashmerant.
További Információ
MárkaCaron
Nem
AlapjegyAmbrox, Lakton, Pézsma
SzívjegyCashmeran, Javanol
FejjegyDamaszt rózsa
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
Caron Musc Oli 100ml Eau de Toilette Női toalett víz Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.