Caron Musc Oli - Eau de Toilette Női Illat

Caron Musc Oli - Eau de Toilette Női Illat

Caron Narcisse Blanc - Eau de Parfum Női Illat

Caron Narcisse Blanc - Eau de Parfum Női Illat

Caron Muguet Du Bonheur - Eau de Toilette Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CAR62098
A Muguet du Bonheur-t Jean Jacques egyetlen céllal hozta létre: hogy örömet szerezzen viselőjének. Ebben a gyümölcsös, virágos, chypre illatban minden az életörömöt sugározza. A fejjegyekben fénylő citrusfélék - bergamott, mandarin és lime esszenciák - szikráznak. Majd a jellegzetes körte következik, ropogós és édes, kiemeli a görögdinnye jegyeit. Gyümölcs botanikai aspektusai tökéletesen kihangsúlyozzák a gyöngyvirág illatjegyeit. Friss, hihetetlenül visszafogott illatát a For Life minősített termelőktől származó kivételes rózsaesszencia felhasználásával teremtettük újjá. A bájos, azonnal csábító illat, a Muguet du Bonheur a cédrusfa, a moha és a pacsuli keverékének köszönhetően rendkívül elegáns is. Csábító chypre illatútvonala a párizsi nők utánozhatatlan stílusát idézi. Muguet du Bonheur, egy káprázatos parfüm, tavasz egy üvegben!
További Információ
MárkaCaron
Nem
AlapjegyMoha, Pacsuli, Virgínia cédrus
SzívjegyGyöngyvirág, Rózsa, Török rózsa
FejjegyBergamott, Lime, Körte, Görögdinnye, Tangerine/Mandarin
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Caron egy egyedülálló vízióból született. Ernest DALTROFF, egy kivételesen nyitott, korlátlan kíváncsisággal és kivételes érzékenységgel rendelkező emberé. Miután a virágok iránti szeretetének köszönhetően parfümkészítő lett, hagyta, hogy a világról szerzett tapasztalatai a lelkében lakozzanak. Ami Félicie WANPOUILLE-t illeti, rendkívüli intuícióval volt megáldva. Kettejük között kialakult a korszakuk ösztönös megértése. Merész és besorolhatatlan, titokzatos és forradalmi párosuk megtestesítette a stílusok konformizmusának elutasítását, amely a CARON illatok védjegyévé vált. Egy új duó A Caron víziója ma is utat nyit a nagyvonalú és egyedi kreációknak, amelyeket egy lenyűgöző tandem irányít: Ariane de ROTHSCHILD és Jean JACQUES. A nő tapasztalt üzletasszony és fáradhatatlan utazó, a férfi pedig energikus tervező, tehetséges parfümkészítő és zenefanatikus. Két szenvedélyes lélek, akik mindenre kíváncsiak és vadul függetlenek... Kettejük között véget nem érő kreatív párbeszéd fol
Caron Muguet Du Bonheur 100ml EDT Női toalett víz Gyártó: CARON Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.